Перейти до вмісту

Підписано меморандум з Дніпро ода

Ольга Полякова, голова правління ГО Gender Stream, підписала Меморандум про подовження співпраці з Дніпропетровська обласна державна адміністрація.

Ще у березні разом з Дніпропетровської обласною державною адміністрацією в партнерстві з Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women’s Fund та пані Ирина Грицай створили Гаряча лінія підтримки для жінок в Дніпропетровській області.

До нас швидко приєдналась команда професійних психологинь, які спільно розробили систему надання послуг. А Головне Управління Національної Поліції в Дніпропетровській Області розробили систему реагування на виклики з приводу домашнього насильства.

На разі за потреби суспільства, ми продовжуємо співпрацю з ОДА Дніпро та поліцією, але поки своїми силами. З мінімальним бюджетом, але командою професіоналок і соціальних новаторок.
Ми підписали меморандум та продовжуємо працювати з ОДА з метою формування психологічної резільєнтності у жінок різних категорій населення, які стали постраждалими від домашнього насильства та/або знаходяться в зоні ризику. Надання допомоги постраждалим від насильства в сім’ї, а також інших видів ґендерно зумовленого насильства в Дніпропетровській області, враховуючи принципи соціального партнерства, відкритості та прозорості у своїй діяльності, прагнучи забезпечити максимальну eфективність здійснюваних заходів під час досягнення спільних цілей на засадах об’єднання можливостей сторін.

Щобудня з 18:00 до 22:00 на зв’язку знаходяться професійні психологині з досвідом роботи у кризових ситуаціях.

На момент дзвінка жінки та дівчата можуть отримати психологічну підтримку з профілактики та протидії домашнього насильства.

Телефонуйте нам, якщо ви шукаєте допомоги або передайте номер тій, кому вона потрібна:

0800 505 085
(безкоштовно з будь-якого мобільного оператора)