Перейти до вмісту

“Бийся як дівчина” тепер у Тбілісі

Наприкінці грудня 2019 року наша організація разом з колегами з Тбілісі  мали можливість  адаптувати успішний український досвід впровадження та популяризації здатності дівчат та жінок попереджати і протидіяти домашньому насильству шляхом підвищення рівня обізнаності щодо своїх прав, можливостей розпізнавати прояви домашнього насильства та методів психологічної та фізичної протидії їм.
Під керівництвом Кристини Міщенко, майстерки спорту міжнародного класу з тхеквондо WT, чорний пояс 3-го дан та Георгія, військового тренера з Krav Maga в армії Ізраїлю, учасниці тренінгу отримали практичні навчання фізичної самооборони, а саме ведення бою на відкритому місці, біля стіни, звільнення від захоплень за одяг, корпус, руки, шию, волосся, техніці прямого удару рукою та ногою. За відгуками учасниць тренінгу – специфіка цих курсів була дуже цікавою для грузинських претенденток, оскільки в Грузії майже немає досвіду тренувань із самозахисту. Це щось нове для грузинських дівчат. Усі учасниці висловили бажання проходити такі тренінги і в майбутньому, адже це дуже важливо для незахищених дівчат.

Проєкт реалізовано громадським рухом Gender Stream та неурядовою організацією, зареєстрованою в Грузії ტრენინგების, განათლებისა და განვითარების ცენტრი – TED centre.

За фінансової та інформаційної підтримки ЄС з IREX Europe, Human Rights House Tbilisi • Tbilisis adamianis uplebata sakhli та Український Žínočij Fond / Ukrainian Women’s Fund.

#fightlikeagirl

#იბრძოლე_გოგოს_მსგავსად

#бийся_як_дівчина